Најновије

Вучић: Надам се да ће лудило мржње у свету да престане, желим Трампу брз опоравак

Председник Србије Александар Вучић данас је у Каиру изразио забринутост због напада на Доналда Трампа и поручио да се нада да ће то лудило мржње које се шири свуда по свету да престане и пожелео Трампу брз опоравак.

"Желео бих још једном да изразим забринутост због ужасних догађаја који су се збили ноћас у САД, покушај атентата на бившег председника и што је још важније председничког кандидата Доналда Трампа. Желим му добро здравље и брз опоравак", рекао је Вучић новинарима после састанка у Каиру са поглаваром Коптске православне цркве и патријархом Александријским Тавадросом II.

Вучић је рекао да се нада да ће престати то лудило мржње које се шири светом и да ће, како је рекао, постојати веће поштовање.

"И да ће бити мање агресије посебно од оних који увек другима пребацују да су агресивни а најчешће баш са те стране долазе напади. Верујем у снагу америчког народа да све ово превазиђе и уверење да ћемо и ми у Србији успети да сачувамо разум и да разумемо колико је мир важан и колико је стабилност важна и да гурамо земљу напред", нагласио је Вучић.

"ЈА МРЗИМ РЕПУБЛИКАНЦЕ, МРЗИМ ТРАМПА" Појавио се снимак атентатора (ВИДЕО)

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА