Најновије

Да нисам то учинио у том тренутку, данас не бисмо разговарали! Први интервју Трампа након атентата: Ево шта му је спасило живот!

Бивши амерички председник и актуелни републикански кандидат за председника САД-а Доналд Трамп дао је први интервју након покушаја атентата на њега.

У ексклузивном интервјуу za Washington Examiner, Трамп је рекао да жели да искористи историјски тренутак и окупи земљу.

- Говор који сам намеравао да одржим у четвртак биће импресиван - рекао је и Трамп и додао:

- Да се ово није догодило, ово би био један од најневероватнијих говора. Искрено, сада ће то бити потпуно другачији говор.

Наиме, пре напада Трамп је планирао говор који је требало да буде усмерен углавном на политику садашњег председника Џоа Бајдена.

Трамп сматра како је суботњи напад променио изборну кампању, што признају и републиканци и демократе. Навео је како су га након напада звали људи из целе земље који долазе из различитих сфера живота и имају различите политичке станове.

Истакао је како га је од смрти спасило то што се окренуо од гомиле како би погледао екран који приказује податке које је користио у свом говору.

- Ретко одвраћам поглед од гомиле. Да нисам то учинио у том тренутку, па, данас не бисмо разговарали, зар не? - додао је он.

Трамп је интервју имао у тренутку кад је кретао према Милвокију где се одржава Републиканска национална конвенција од понедељка до четвртка.

- Ово је шанса да окупимо земљу. Пружила ми се та прилика - казао је бивши председник.

Трамп је на друштвеној мрежи Truth објавио у недељу ујутро да је "само Бог спречио да се незамисливо догоди" и да се "неће бојати".

У разговору с Washington Examinerom, позвао се на Бога и навео како је управо због њега спашен.

- Ово је прилика да се окупи цела земља, чак и цели свет. Говор ће бити пуно другачији, пуно другачији него што би био пре два дана - рекао је.

Трамп је објаснио сад већ легендарну фотографију која ће по свему судећем обележити изборе.

Руско Министарство одбране потврдило ослобођење још једног насеља у ДНР

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА