Најновије

Новак: Многи нису задовољни што сам још ту

Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, са пуних 37 година и оперисаним коленом одиграо је још једно финале Грен слем турнира и каже да је свестан да многи нису задовољни тиме што се он и даље такмичи.

Све чешће су приче о смени генерација, нарочито после пензионисања Роџера Федерера и извесног повлачења Рафаела Надала и траже се замене.

“Логично је и нормално да се прича о томе, људи стално траже нешто ново. Многи нису задовољни тиме што сам ја ту, вероватно, па траже новог лидера, али то је саставни део моје каријере и екосистема у којем радим, функционишем, живим. Свако има право да искаже своје мишљење. Што је већа позорница, даље ће се чути”, каже Новак Ђоковић.

Новака је у финалу Вимблдона поново, други пут заредом, победио млади Карлос Алкарас, док је још један представник нове генерације, Јаник Синер, први на АТП листи.

“Ако говоримо о резултатима Алкараса, он заслужује да буде део дискусије о смени генерација јер то заслужује – четири слема, био је број 1. Синер такође, поготово ове године, али други не баш – треба да се докажу резултатима. А људи који нису били ни близу титула и Централног терена, а нешто причају – то је… Прохујало с вихором”, закључио је Новак.

Да нисам то учинио у том тренутку, данас не бисмо разговарали! Први интервју Трампа након атентата: Ево шта му је спасило живот!

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА