Најновије

ПИКСИ ИСПРОЗИВАО ТАДИЋА! Потпуно непотребан коменатар, а ово значи крај капитенове ере

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић посматрао је финале Европског првенства у ком је Шпанија савладала Енглеску са 2:1. Имао је и разлог јер је нови владар континента 5. септембра први ривал Србије у новом издању Лиге нација.

Стојковић је сумирао утиске за сајт FSS, а једна његова изјава се посебно издваја. Делује да је одапео стрелу и то отровну према Душану Тадићу. Познато је да је капитен био незадовољан третманом на турниру у Немачкој, па је чак изјавио и да је најбољи и најспремнији играч међу “орловима”. Зато делује да се селектор овим речима обратио директно њему, узимајући у обзир понашање капитена Шпаније Алвара Морате и капитена Енглеске Харија Кејна током финала.

– Мени је још један детаљ са синоћње утакмице оставио јак утисак, а то је излазак из игре Кејна и Морате. Два капитена, два лидера својих репрезентација. Ниједан гест, ни најмања реакција која би нарушила дух у екипи. Одлазе на клупу, пружају подршку. То су ствари на којима сви морамо да учимо. Нема сујете и превеликог ега, сви су су служби колектива и победа је свима заједнички циљ – поручио је Стојковић.

Могу ли Тадић и он поново заједно да сарађују? Делује да ће то да буде тешка прича… Сазнаћемо врло брзо.

АКТИВИРАНА ДЕТОНАЦИЈА НА МАРАКАНИ! У Црвену звезду стиже миљеник…

Извор: www.maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА