Најновије

ВОЈСКА У ПРИПРАВНОСТИ! Русија објавила ударну вест о Ф-16!

Војници, који први оборе америчке ловце Ф-15 и Ф-16 у зони специјалне војне операције, добиће 15 милиона рубаља (око 170.000 долара), саопштио је извршни директор руске компаније „Форес“ Иља Потањин.

„Биће награде и за уништавање борбених авиона Ф-15 и Ф-16. Награда за први оборени авион износиће 15 милиона рубаља“, саопштио је Потањин на Телеграму.

Како је додао, војници из групе трупа „Центар“ добили су новчану награду за уништавање НАТО тенкова на авдејевском правцу – по 500.000 рубаља (око 5.100 евра) за око 17 уништених тенкова „абрамс“ и „леопард 2“.

Подсећамо, прошле седмице је амерички државни секретар Ентони Блинкен рекао да ће ловци Ф-16 стићи у Украјину овог лета.

Раније је бивши руководилац енглеске редакције француске телевизије „Франс 24“, стручњак у области међународних односа Галагер Фенуик рекао да би Запад могао да доживи понижење ако Ф-16 доспе на Црвени трг.
Руски председник Владимир Путин је још у марту рекао да испорука авиона Ф-16 Украјини неће променити ситуацију на бојном пољу. Ови ловци ће такође бити легална мета за Руску Федерацију и ако буду летели са аеродрома трећих земаља.

КУРТИЈЕВА ПОЛИЦИЈА ПОНОВО ВРШЉА ПО СЕВЕРУ КиМ: Затворене НИС-ове...

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА