Најновије

МИЛЕНА ИВАНОВИЋ: Убеђена сам да ће процес трајати дуго! Ево и зашто

Уочи друге годишњице од убиства Оливера Ивановића, његова удовица Милена Ивановић изјавила је да се труди да сагледа све информације са свих страна, да их уклопи у своју слику и указује да ће процес, који би требало да почне 11. фебруара, трајати дуго.

Милена Ивановић (Фото: Јутјуб)

Милена Ивановић је за РТС рекла да од надлежних институција у Приштини није добила много информација о убиству супруга и да је детаље углавном сазнавала из медија и од људи из Приштине који су могли да јој проследе информације.

- Углавном, све се завршава оптужницама које су у последње време подигнуте, које су мени, у најмању руку, сумњиве, јер сам видела пуно нелогичности. Прочитала сам део, нисам могла све, али оно што има, мени заиста не улива баш поверење, међутим не желим да верујем да је неко спреман да се игра тим стварима и да неко не ради озбиљно на расветљавању случаја убиства Оливера - навела је Милена Ивановић.

Више пута је позивала да се престане са спекулацијама и пребацивањем одговорности, али како наводи, из тога се могу наслутити намере. - Може отприлике да се наслути шта је чија намера и заиста је страшно што ми две године, чини ми се, скоро свакодневно слушамо различите верзије тога ко је и зашто убио Оливера, онда та политичка препуцавања и прикупљање јефтиних политичких поена и све оно што се дешава у протекле две године - казала је Ивановицева и додала да мисли да је то "страшно и да нас све то удаљава од истине.

Милена Ивановиц је истакла да се труди да буде неутрална. - Трудим се да сагледам све са свих страна, да негде то уклапам у своју слику, јер сам такву одлуку донела још на самом поцетку, да цу да се потрудим да ја сама покушам да направим своју слику свега онога што се десило - рекла је она.

Тачи поручио Куртију да може и да одустане од мандатара

Припремно рочиште оптуженима за убиство је одложено за 11. фебруар због тога што нова оптужница није преведена на српски језик. Милена Ивановић је навела да то није ништа ново и да је сличне ствари пролазила док се Оливер Ивановић налазио у притвору. - Мислим да ће то да се пролонгира и да цемо имати разноразних проблема, да ћемо имати преводе, да ћемо имати проблеме са сведоцима и са свим осталим са чим можемо да имамо. Страшно је да ја немам поверење, страшно је да ја помишљам да неко не ради озбиљно на расветљавању Оливеровог убиства, али ипак се надам да ћемо једног дана добити информацију о томе ко је наручио и ко је убио Оливера - рекла је Милена Ивановић.

Додала је да је "апсолутно убеђена у то да ће процес трајати дуго" и да ће, како је рекла, бити "разноразних проблема и спекулација". - Ко зна шта ћемо све још чути, али кажем, то није ништа ново. Уздам се у то да постоје људи који озбиљно раде на томе и да ћемо ми ускоро сазнати име Оливерових убица - истакла је Милена Ивановић.

Прочитајте ОВДЕ   какву је то ексклузиву открио Караџић из Хага.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА