Најновије

Бајден за викенд одустаје од кандидатуре?

Чак је бивша председница Представничког дома Ненси Пелоси рекла Бајдену да би могао да уништи шансе демократа да се врате у Конгрес.

Актуелни председник САД Џозеф Бајден одустаће од председничке трке током викенда, објавио је "Аксиос", позивајући се на неколико чланова Демократске партије.

Како наводи овај сајт, све је већи притисак лидера партијских органа и блиских пријатеља Бајдена који ће га убедити од даљег учешћа у председничким изборима.

Подсетимо, Бајден је тренутно заражен вирусом корона и налази се у изолацији.

Како наводе чланови његове странке, Бајден се помирио са све већим притиском, анкетама које показују његов лош рејтинг и неодрживим надзором који онемогућава наставак његове кампање.

"Председнику је речено да би, ако остане, бивши председник Трамп могао да победи убедљиво и да у новембру збрише Бајденово наслеђе и наде демократа", наводи "Аксиос".

Јуче је агенција АП објавила анкету чији резултати показују да скоро две трећине демократа жели да се Бјаден повуче из председничке трке.

Чак је бивша председница Представничког дома Ненси Пелоси рекла Бајдену да би могао да уништи шансе демократа да се врате у Конгрес.

Бивши председник САД Барак Обама определио се за "гласно ћутање", док његови бивши помоћници јавно критикују Бајдена. Исто раде и Клинтонови.

„Ненадокнадива штета за живот и здравље људи“: Несторовић тражи да се заустави пројекат „Јадар“

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА