Најновије

ФСБ ПРИВЕЛА РУСКИЊУ У ДОЊЕЦКУ! Планирала да запали зграду суда

Задатак јој је био да запали зграду окружног суда у Доњецку за шта јој је обећана новчана награда, као и да ће бити пребачена на територију Украјине и придружиће се редовима терористичке организације, саопштила је Федерална служба безбедности РФ.

У Доњецку је приведена Рускиња, која је, по инструкцијама украјинских националиста, планирала да изврши терористички напад у згради Петровског окружног суда, саопштило је одељење Федералне службе безбедности (ФСБ) за Доњецку Народну Републику.

Како се у саопштењу наводи, "приведену држављанку Русије је припремала једна од украјинских националистичких формација која је у Русији проглашена терористичком".

За паљење зграде окружног суда у Доњецку јој је обећана новчана награда, да ће бити пребачена на територију Украјине и придружиће се терористичкој организацији, наводи се у саопштењу.

Међутим, ухваћена је на лицу места. Службеницима ФСБ-а је признала да је за терористички напад припремила молотовљеве коктеле.

Против ње је покренут кривични поступак за припремање кривичног дела и покушаја његовог извршења, као и терористички напад.

ЛАВРОВ ШАЉЕ ПОРУКУ БЕОГРАДУ? Америка зна – ако Русија победи и Балкан ће бити слободан

Извор: Рт.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА