Најновије

ДАЧИЋ: Ликвидиран убица полицајца

Припадници полиције ликвидирали су га у околини Лознице.

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је ликвидиран убица полицајца Николе Крсмановића.

"Припадници полиције ликвидирали су у околини Лознице убицу полицајца",  изјавио је Дачић, а саопштило Министарство унутрашњих послова.

Ресорни министар упутио се на лице места.

Припадници Министарства унутрашњих послова од среде увече интензивно су трагали за Фатоном Хајризијем, који се сумњичи да је 17. јула у вечерњим сатима у Липничком Шору усмртио полицијског службеника Николу Крсмановића и ранио полицајца Вјекослава Илића.

Претходно је у Бијељини ухапшен осумњичени за транспорт убице од Прешева ка Лозници. Како је тада саопштено из МУП-а у  сарадњи са Полицијом Републике Српске, ухапшен је З. Р. (1985), за кога се сумња да је организовао транспорт убице од Прешева ка Лозници. Такође, у Младеновцу је ухапшена као помагач и његова супруга И.Р.

За убиство полицајца Николе Крсмановића (1990) и рањавање полицајца Вјекослава Илића (1974) приликом контроле возила на контролном пункту у Липничком Шору, министар Дачић је рекао да је највероватније терористички акт који долази са Косова и Метохије од стране албанских структура.  

ЈОШ ЈЕДАН ИЗДАЈНИЧКИ ПОТПИС? Шта је то Вучић договорио са Шолцом о копању литијума у Србији

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА