Најновије

ОРБАН: На Трампа и Фица пуцано због њихових антиратних ставова

Председник мађарске владе напоменуо је да се са Трампом састао два дана пре атентата и да је бивши председник САД у "доброј форми и спреман за борбу".

Мађарски премијер Виктор Орбан изјавио је данас да су атентати на бившег председника САД Доналда Трампа и словачког премијера Роберта Фица извршени због њихових антиратних ставова, преноси "Свисинфо".

"Сви ови напади су против антиратних, промировних политичара. Проратне снаге су толико узбуркане, напете, подстакнуте и организоване да покушавају да очисте промировне снаге са позорнице, из центра политичког живота", рекао је он у интервјуу за радио станицу "Кошут".

Напоменуо је да се са Трампом састао два дана пре атентата и да је бивши председник САД у "доброј форми и спреман за борбу".

Додао је да сматра да Бог има план за Трампа да донесе мир, јавља МТИ.

Орбан је рекао да су он и Трамп такође разговарали о економским питањима, а Трампов програм садржи тачке које жели да уведе у Мађарској наредне године.

Напоменуо да је Трампов предлог да се напојнице не опорезују "изванредан", додајући да не види разлог за опорезивање напојница ни у Мађарској.

Мађарска "константно добија идеје" из Трамповог економског програма, које су све биле предмет њиховог разговора, рекао је Орбан.

Др Несторовић са протеста против "Рио Тинта": То је пут у робовласништво!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА