Најновије

ПИНК ФЛОЈД РЕКАО СУШТИНУ: Кијев мобилише људе како би Зеленски могао да купи још једну вилу

Украјина жели да мобилише још хиљаде мушкараца да би их користила као топовско месо и да би Владимир Зеленски могао да купи још једно имање и ужива у милијардама долара, изјавио је бивши фронтмен рок групе „Пинк Флојд“ Роџер Вотерс.

„Чујем да у Украјини сада причају о мобилизацији још 100.000 или 200.000 украјинских мушкараца и младих људи који немају никакву жељу, причају о њиховом уништењу, коришћењу као топовском месу. У које сврхе? Да би Зеленски могао да купи још једно имање окружено чемпресима у Тоскани или још негде, да се повуче са својим милијардама када оде са породицом, што ће ускоро и учинити“, рекао је Вотерс у подкасту за „Raw politik“.

Недавно је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев позвао суоснивача „Пинк флојда“, познатог по проруским ставовима, да одржи концерт за учеснике специјалне војне операције у Украјини.

Британски музичар је на седници Савета безбедности УН у фебруару 2023. изјавио да не сматра руску специјалну операцију у Украјини неиспровоцираном и осудио је провокаторе.

Он је позвао америчког председника Џозефа Бајдена, председника Русије Владимира Путина и Владимира Зеленског да се договоре о прекиду ватре у Украјини. Поред тога, Вотерс се противи снабдевању Кијеву западним оружјем.

ЕВРОПСКА КОМИСИЈА ОБЈАВИЛА ШТА ЈЕ ТО СРБИЈА ПОТПИСАЛА ДАНАС: Ево које тачке су проблематичне

Извор: Спутник.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА