Најновије

Роџер Вотерс: Украјинце шаљу у топовско месо да би Зеленски могао да купи још једно имање

Стотине хиљада невољних Украјинаца ће бити послати у "топовско месо" како би Зеленски могао да се пензионише, казао је музичар и активиста.

Суоснивач чувене рок групе "Пинк флојд" и активиста за људска права Роџер Вотерс изјавио је да ће Кијев регрутовати још стотине хиљада мушкараца за "топовско месо", како би Владимир Зеленски могао да купи још једно имање у Тоскани и пензионише се.

"Чујем да се у Украјини сада мобилише још 100.000 или 200.000 дубоко невољних украјинских мушкараца и младића да буду убијени и да се користе као топовско месо. Зашто? Да би Зеленски могао да купи још једно имање окружено чемпресима у Тоскани или негде (другде) и да се пензионише са својим милијардама, што ће се ускоро догодити", рекао је Вотерс на подкасту "Сирова политика" (Raw Politik).

Он је такође поновио свој став да је руска војна операција испровоцирана, као што је рекао пред Саветом безбедности Уједињених Нација у фебруару 2023. године, преносе "РИА Новости". Он је том приликом такође позвао председника САД Џозефа Бајдена, председника Русије Владимира Путина, и Владимира Зеленског да започну мировне преговоре. 

У недавном интервјуу за РТ, Вотерс је истакао да је сукоб могао бити у потпуности избегнут да је Запад био "спреман да преговара и саслуша обе стране".

Он је истом приликом оценио да је "звецкање оружјем" западних лидера "сулудо" пошто свет доводи у ризик од "још једног светског рата".

ГАК „Народни фронт“ поред проблема са климом нема ни свој паркинг, када ће ново породилиште

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА