Најновије

У лажној држави жале за терористом: Због убиства Хајризија Општина Србица отказује музичко вече

Председник Општине Србица је поручио да не осуђује ни један делић његовог живота.

Председник Општине Србица Фадиљ Нура саопштио је да је, из поштовања према породици убице Фатона Хајризија, којег је данас ликвидирала српска полиција при покушају хапшења, отказано музичко вече.

"Због данашњег убиства у Србији нашег суграђанина Фатона Хајризија и у знак поштовања према његовој ужој породици, посебно према родитељима, вечерашње музичко вече у оквиру 'Дана дијаспоре' се отказује", објавио је Нура на Фејсбуку.

Нура је, између осталог, поручио и да не осуђује ни делић његовог живота, додавши поносно да је "Фатон био наш суграђанин". 

Петковић: Убице Срба су за тзв. Косово хероји
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије Петар Петковић оценио је данас, поводом отказивања културног догађаја у општини Србица на Косову и Метохији због смрти албанског терористе којег је данас ликвидирала српска полиција при покушају хапшења, да су убице Срба за Приштину хероји.

"Овако Приштина и Курти славе злочинца и терористу који је убио српског полицајца Николу Крсмановића! Отказују званичне догађаје у знак жалости и одају му признање. Убице Срба за тзв. Косово су хероји", истакао је Петковић на платформи Икс.

Председник општине Србица Фадиљ Нура саопштио је да је отказано музичко вече "из поштовања према породици Фатона Хајризија", којег је данас ликвидирала српска полиција при покушају хапшења за убиство полицајца у Лозници.

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је данас у атару Бање Ковиљаче ликвидиран албански терориста који је убио једног српског полицајаца, а ранио другог.

Дачић је новинарима на лицу места рекао да је убица полицајца Николе Крсмановића, на српску полицију када га је пронашла, испалио укупно девет метака, након чега је убијен.

ЧЕТИРИ РБК БОМБЕ ПРАВО НА УКРАЈИНСКЕ ВОЈНИКЕ: Све је летело у ваздух у секунди (ВИДЕО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА