Најновије

Горе мреже због Камале! Шта говори ова жена?! (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама појавио се снимак нове кандидаткиње демократа за председника Америке, актуелне потпредседнице Камале Харис, која у недоглед понавља фразу "шта може бити неоптерећено оним што је било", што је постао њен заштитни знак и предмет исмевања на интернету.

"Шта може бити неоптерећено оним што је било" је цитат који годинама понавља потпредседница Камала Харис. Харис је стекла репутацију понављајући овакве "филозофске" изразе у говорима и твитовима, што је чини подједнако погодном за шале на интернету као и Џозефа Бајдена, али на другачији начин.

Харис је толико пута употребила фразу "неоптерећено оним што је било" да је то постало својеврсни њен заштитни знак, што је подстакло њено коришћење и исмевање те фразе на интернету.

Шта значи "шта може бити, неоптерећено оним што је било"? У контексту њених цитата, потпредседница Харис изјављује да будућност САД може бити ослобођена терета наше прошлости. У једном твиту из 2020. године, она је употребила ову фразу говорећи како црне и азијске девојке могу гледати на њу и сањати о томе да једног дана достигну једну од највиших функција у држави, ако не и само председништво.

- Када мала деца виде некога ко личи на њих како се кандидује за функцију, они виде себе и шта могу постати, јер, шта може бити неоптерећено оним што је било - написала је.

Подсетимо, актуелни председник САД Џо Бајден повукао се из председничке трке и подржао потпредседницу Камалу Харис за новог кандидата Демократске партије.

РУСИ ДИГЛИ АВИОНЕ НА АМЕРИЧКЕ СТРАТЕШКЕ БОМБАРДЕРЕ: Приближили се државној граници

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА