Најновије

ПУТИН ТРЉА РУКЕ! Трамп ударном одлуком заледио Украјину

Кандидатура сенатора републиканаца Џеја Ди Венса за место потпредседника САД-а показује да кандидат за председника Доналд Трамп тежи ка што скоријем окончању сукоба у Украјини, пише "Респонсибле Статецрафт".

"Одабир Венса је критика досадног, превазиђеног консензуса у спољњој политици. То је снажан сигнал да ће Трамп, у случају победе на изборима у новембру, вероватно тежити ка што скоријем окончању сукоба у Украјини", наводи се у чланку.

Према мишљењу овог издања, кандидатура Венса указује на генерацијски помак у америчкој спољној политици. Слични њему политичари ће посветити више пажње недостатку ресурса за одржавање глобалистичког курса САД.

"Под утицајем Венса и других, Трамп би могао да предузме озбиљније мере, одустајући од рефлексивног интервенционизма и непотребних страних мешања", истиче се у чланку.

Раније је на конгресу Републиканске партије кандидат за председника Доналд Трамп објавио да је понудио сенатору из Охаја Венсу место потпредседника у случају победе на новембарским изборима. Нешто касније, конгрес Републиканске партије је номиновао Венса за ову позицију.

Венс је познат по томе што се често изјашњавао о сукобу у Украјини, критикујући вишемилијардну америчку војну помоћ овој земљи и позивајући на преговоре с Русијом. Он је говорио да је циљ Кијева да поврати границе из 1991. године нереалистичан, те да решење захтева неутралитет Украјине и замрзавање територијалних спорова.

РУСИ ДИГЛИ АВИОНЕ НА АМЕРИЧКЕ СТРАТЕШКЕ БОМБАРДЕРЕ: Приближили се државној граници

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА