Најновије

ТРАМПУ СТИГЛА ОПАСНА ПРЕТЊА Свим силама креће на њега!

Потпредседница САД Камала Харис се огласила након што се председник Џо Бајден повукао из изборне трке и њу подржао као новог кандидата демократа.

Потпредседница има Бајденову подршку и још увек нема противкандидата за демократску номинацију, која ће формално бити одлучена на конвенцији 19. августа у Чикагу.

- Част ми је што имам подршку председника и моја намера је да заслужим и освојим ову номинацију. Учинићу све што је у мојој моћи да ујединим Демократску странку — и нашу нацију — како бисмо победили Доналда Трампа и његову екстремну агенду Пројекта 2025. Имамо 107 дана до избора. Заједно ћемо се борити. И заједно ћемо победити - изјавила је Харис.

У свом саопштењу, потпредседница је одала признање Бајденовом „изванредном вођству,“ рекавши да је постигао више у једном мандату него многи председници у два.

- Овим несебичним и патриотским чином, председник Бајден ради оно што је чинио током целог свог живота у служби: ставља амерички народ и нашу земљу изнад свега - рекла је Харис.

Харис, бивша генерална тужитељка Калифорније и сенаторка, има дубоке везе са индустријом забаве. Њен супруг, Даг Емхоф, је бивши адвокат за забаву. Њени пријатељи у музичкој индустрији укључују Троја Картера и Данијела Гласа.

Током своје краткотрајне председничке кампање 2019. године, предводила је све демократске кандидате по донацијама из Холивуда, уз подршку Стивена Спилберга, Џ. Џ. Абрамса, Доне Ленгли и Никол Авант.

РУСИ ДИГЛИ АВИОНЕ НА АМЕРИЧКЕ СТРАТЕШКЕ БОМБАРДЕРЕ: Приближили се државној граници

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА