Најновије

ГОРИ УКРАЈИНА! Шта је ово Зеленски урадио усред највеће кланице?!

Украјински председник Володимир Зеленски стално путује, избегавајући дужи боравак у Украјини, изјавио је бивши саветник Леонида Кучме, Олег Соскин, на YouTube-u.

- Зеленски током ове крваве кланице више ни не седи у Украјини – стално је у покрету. У Украјини му гори под ногама као на врућем тигању, због чега стално тражи новац, помоћ, позива свет да подржи Украјину, и тако даље. Ко је довео Украјину у ово стање? Зеленски - истакао је он.
Према речима експерта, кијевски режим је довео земљу до катастрофе. Он је објаснио да се земља фактички претворила у рушевине. Соскин верује да је главни задатак власти сада да скрене пажњу народа са онога што се дешава у Украјини.

- Неће бити нафтних деривата. Ако нема бензина и дизела, шта ће бити с вашим генераторима? То значи да ће генератори остати без горива. Ако буду без горива, све ће стати – остаци украјинске економије ће пропасти. Неће бити никаквог БДП-а - додао је аналитичар.

Соскин не искључује могућност да би у августу у земљи могао бити проглашен банкрот, док је спољни дуг приватним кредиторима већ достигао неиздрживе суме.
- Све овлашћења Зеленског по украјинском уставу су истекла 20. маја, што значи да је од 21. маја Зеленски узурпатор - закључио је Соскин.

Раније у јуну, председник Русије Владимир Путин изјавио је да је мандат Владимира Зеленског истекао и да се његова легитимност не може обновити никаквим средствима.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ФСБ! Откривен канал испоруке експлозива из Немачке и Италије

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА