Најновије

Ко то смешта Ђоковићу прљаву игру? Чувени агент открио детаље иза кулиса и открио какав је Новак заправо

Патрисио Апеј, познати тениски агент, говорио је потпуно искрено о Новаку Ђоковићу и ономе што (не) желе да се зна о њему.

Српски тенисер се неретко налази на удару медија, али и појединих навијача. Ипак, из свлачионице по правилу долазе потпуно другачије приче.

Ево и једне од човека који је стално иза кулиса.

„Новак је напросто сјајан момак, имао сам среће да га упознам током свих ових година. Радио сам неке ствари за његову Фондацију и немам ни најмању лошу ствар да кажем о њему“, истакао је Апеј.

Често се говори да Ђоковић није популаран међу навијачима, иако има огроман број фанова широм планете. Апеј је управо о томе говорио.

„Наравно, свима је стало како их навијачи доживљавају, али нисам баш потпуно сигуран да Ђоковић није популаран у тениској јавности. Многи Федерерови и Надалови навијачи можда протурају ту поруку, али он је брижан, интелигентан и понаша се са стилом.“

Познато је да је током година Ђоковић урадио многе хуманитарне акције, а са фондацијом је значајно помагао вртиће по Србији. То је само једна од бројних мисија.

„Када је на догађају за фондацију, може да држи говор од 30 минута о мисији и циљевима организације без иједне белешке. Увек је тако импресиван. Скроман је, усредсређен и осећа се добро у својој кожи – то је важније од свега што би било ко могао да каже о њему“, завршио је чувени агент.

"Буде ли Хилари Клинтон кандидат уместо Бајдена - САД ће се наћи пред грађанским ратом"

Извор: Нова
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА