Најновије

Потврђен идентитет Фатона Хајризија, убице српског полицајца

Министарство спољних послова привремених приштинских институција саопштило је данас да је потврђен идентитет Фатона Хајризија, убијеног осумњиченог за убиство полицајца у Лозници .

У саопштењу објављеном на Фејсбуку* се наводи да је у агенцији за форензику у Приштини утврђено да се отисци прстију убијеног осумњиченог које су, како наводе из привремених институција у Приштини, послале власти у Београду поклапају са отисцима Фатона Хајризија.

Припадници МУП Србије ликвидирали су Хајризија у петак у близини Лознице, након што је у среду увече убио припадника граничне полиције Николу Крсмановића, а ранио полицајца Вјекослава Илића.

Хајзири је у петак, када га је полиција пронашла после дводневне потраге, пуцао на припаднике полиције, након чега је ликвидиран.
Фатон Хајризи је 6. јула побегао из Казнено-поправног завода у Смреконици и то је било његово девето бекство из затвора.

Украјина је пропали политички пројекат у фази затварања! Нема пута назад, то је сурова реалност! Украјински политичар јасан!

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА