Најновије

СРАМОТА, НА КОСОВУ ОСВАНУО ПОСТЕР У ЧАСТ ФАТОНА ХАЈРИЗИЈА! Погледајте како славе убицу српског полицајца

Велики постер Шиптара Фатона Хајризија, који је убијен у Лозници јер је претходно упуцао младог полицајца Николу Крсмановића (34), постављен је у Подујеву на мосту код граничног прелаза са Србијом у Мердару.

"Две руке и глава за отаџбину", стоји на постеру који је освануо на граничном прелазу.

Како су раније пренели шиптарски медији, две маскиране особе поставиле су овај транспарент у циљу величања лика и дела ликвидираног Шоптара. Ово није једини гест у част Хајризија, а наводно су о њему опеване и неке песме.

Подсетимо, Крсмановић је убијен у среду увече, а његов колега Вјекослав Илић тешко рањен када су, током рутинске контроле, зауставили возило тутинских регистарских таблица. У возилу је био Фатон Хајризи, човек који је имао дебели досије, чак 9 пута бежао из затвора. На питање шта има у торбици, отворио је ватру. Никола је погођен у груди, преминуо је.

Уследила је потрага за Хајризијем, који је убрзо ликвидиран. Откривен је уз помоћ дојаве мештанина који га је препознао са објављене слике. Никола је био омиљени момак у крају, јуче је сахрањен у родном месту поред Лознице, а сахрани је присуствовао Ивица Дачић, али и многобројне колеге, пријатељи и неутешна родбина.

"Буде ли Хилари Клинтон кандидат уместо Бајдена - САД ће се наћи пред грађанским ратом"

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА