Најновије

НЕШТО СЕ КРУПНО ДЕШАВА: Командне јединице Војске Србије разматрају обавештајно безбедносну ситуацију

На састанку са начелником Генералштаба ВС разговарало се и о достигнутом нивоу попуне јединица и реализацији кључних задатака.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић одржао је данас радни састанак с командантима бригада и самосталних батаљона Војске Србије, саопштило је Министарство одбране.

На састанку је разматрана обавештајно-безбедносна ситуација у земљи и окружењу од значаја за оперативне способности Војске Србије, достигнути ниво попуне јединица и реализација кључних задатака. 

Генерал Мојсиловић је, након излагања и дискусије учесника, командантима тактичких јединица предочио краткорочне планове и приоритете у изградњи способности Војске Србије и дао им усмерења за рад у наступајућем периоду.

Састанку су присуствовали и заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Желимир Глишовић, руководиоци дела ужих унутрашњих јединица Генералштаба, команданти оперативних састава и главни подофицири јединица ранга бригаде и самосталних батаљона.

Начелник Генералштаба је овом приликом одао признање старешинама, војницима и цивилним лицима на служби у Војсци  Србије, који, верни отаџбини и посвећени прoфесији, свакодневно извршавају задатке на добробит грађана и државе — од одвраћања од оружаног угрожавања споља, преко ангажовања у мировним операцијама и константне изградње способности, до помоћи онима који трпе последице временских непогода.

Он је истакао да Војска Србије јесте и биће фактор мира, стабилности и просперитета Републике Србије, закључује се у саопштењу.

АЛБАНЦИ ПОКУШАЛИ ДА СЕ ДОКОПАЈУ ВОЈНИХ ТАЈНИ СРБИЈЕ: Који играч заправо стоји иза свега

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА