Најновије

Чувени Рус после срамоте Украјинаца поручио: Ни Срби не би требало да се рукују са њима

Фудбалери Динама из Кијева нису желели да се рукују са играчима Партизана пре и посла меча квалификација за Лигу шампиона, а поводом срамног понашања огласио се Николај Валуев, бивши руски боксер, који је поручио да српски клуб треба да узврати истом место.

Фудбалери Партизана доживели су тежак пораз од Динама резултатом 6:2, али су Украјинци успели да сам меч баце у сенку својим скандалозним понашањем.

Најавио је Александар Шовковски да се екипа неће руковати са црно-белима што се и обистинило, а оштар коментар поводом те ситуације изнео је Николај Валуев.

„Чудно је. По логици ових играча Динама, Срби не би требало да се рукују са људима из земље у којој само лењи не дају нацистички поздрав на фудбалским утакмицама“, рекао је Валуев.

Не само да није било руковања са фудбалерима већ су се Украјинци са непоштовањем понели и према српским медијима.

На конференцији после меча Шовковски је одговарао на питања новинара, али она која су се постављала на украјинском нису превођена на енглески, као ни одговори на та питања.

Све је кренуло од изјаве тренера Динама који је истакао да не поштује Партизан јер су играли пријатељски турнир у Русији.

КРЕНУО КА РУСКОЈ ФЕДЕРАЦИЈИ! Руска војска одмах кренула у брзу акцију (ФОТО)

Извор: Спутник.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА