Најновије

„Мали радозналци“: Књиге пуне креативних задатака

У издању Вулканчића у продаји је серијал "Мали радозналци" који доноси много игара и вежби које ће стимулисати креативност, логику, памћење и концентрацију, али пре свега пружити сате и сате добре забаве. Деца могу да се играју и размрдају вијуге, да провере колико добро знају енглески језик, као и да решавају математичке задатке и квалитетно испуне своје време.

Фото: Вулкан

Суперквиз садржи креативне игре, загонетке, цртеже које треба обојити и различите мозгалице. Ови занимљиви задаци стимулишу развој логичког размишљања, концентрацију и креативност, те побољшавају меморију. Лавиринти, странице за бојење и многе друге активности чекају вас у овој шареној књизи. Неки задаци се односе на састављање речи, а неки, попут тражилица за речи, поспешују овладавање читањем и писањем. Игре попут проналажења разлика и повезивања тачкица служе за препознавање облика, побољшавање држања оловке и развијање концентрације, а странице за бојење поспешују креативност и доносе још забаве.

Ко каже да матемика не може да буде узбудљива? На страницама књиге Математичке игре за децу пронаћи ћете различите задатке, активности и мозгалице које су подељене у четири групе, од почетничког нивоа, па све до експертског. Ови занимљиви задаци и игре стимулишу развој логичког размишљања и повезивања, тако да ће се дете, вежбајући основне рачунске операције и решавајући креативне задатке, сатима забављати уз математику и шарене илустрације.

Разиграна књига Мозгалице на енглеском језику пуна је стимулативних игара, активности и укрштеница које можете да решавате самостално или у друштву. Откријте гомилу нових речи, тестирајте своје знање и проширите своје познавање енглеског језика кроз забаву! На страницама ове књиге пронаћи ћете мноштво мозгалица и креативних задатака: од тражилица за речи до лавиринта, од игре у огледалу до слагања речи. Сви задаци су на енглеском језику, а упутства за решавање на српском. Решења ћете пронаћи на крају књиге.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА