Најновије

Додик америчком амбасадору у БиХ: Пиши, Марфи, сваки дан, али ја ти рачуне полагати нећу

Председник Републике Српске Милорад Додик реаговао је на најновије саопштење Амбасаде САД у БиХ, поручивши америчком амбасадору Мајклу Марфију да може сваки дан да му пише, али да му рачуне неће полагати.

Додик је, поводом саопштења америчке Амбасаде у БиХ која је сада нагласак ставила на то да се Републиком Српском управља као породичним послом, оценио да је понашање Марфија постало крајње дегутантно.

„Дипломате ми кажу да их је срамота колико је срозао дипломатску службу. Претворио се у најгору трачару. Не може човек више озбиљно да одговори на гомилу бесмислица које свакодневно објављује. Час је књиговођа у покушају, час детектив у покушају, час хроничар породичног стабла Додик“, навео је председник Републике Српске.

Додик је, у објави на друштвеним мрежама, истакао да Марфи све то чини у покушају да у Републици Српској инсталира послушнике и слуге који би слепо слушали и испуњавали жеље, који би се одрекли имовине, похрлили у НАТО, одрекли се идентитета и наслеђа.

„Пиши, Марфи, сваки дан. Измишљај, клевећи, оптужуј. Твоја саопштења ме увек насмеју. Постала су као виц. Али, колико год се трудио, ја ти рачуне полагати нећу. Полажем их само свом народу и грађанима Републике Српске. А ту је биланс позитиван већ 20 година. И биће још дуго. Sorry“, поручио је Додик америчком амбасадору.

НЕБО ЈЕ ЗАПАЉИВО! Изнад Црног мора откривени британски "тајфуни" и шпијунски авион, Русија подигла Су-27

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА