Најновије

ХАОС У ПЕНТАГОНУ: Направили кардиналну грешку! Кијев запањен

Пентагон је утврдио да су у обрачуну за муницију, ракете и другу опрему послату Украјини почињене грешке у износу од две милијарде долара, што је омогућило проналажење додатних две милијарде долара за оружје за Украјину.

Како је показао извештај владине канцеларије за обрачун, америчко министарство одбране суочено је са потешкоћама у тачној процени вредности војног материјала послатог Украјини, због нејасних дефиниција у обрачунавању, преноси Ројтерс.
На тај начин је у 2023. настала грешка у процени послатог оружја и материјала од 6,2 милијарде долара.
Пентагон је обавестио ову канцеларију да је од тада учињена додатна грешка, па је вредност материјала послатог у Украјину прецењена за још две милијарде долара. 

То има за последицу да сада Кијеву може бити испоручено оружје у вредности додатне две милијарде долара како би се покрила количина помоћи коју је одобрила администрација америчког председника Џозефа Бајдена.

Канцеларија за обрачун навела је да су до недоследности у вези вредности војне помоћи довеле неодређене дефиниције у Акту о помоћи иностранству, као и одсуство конкретних смерница о процени вредности.

ПОЧЕЛА МАСОВНА ПОГИБИЈА У РОВОВИМА! Украјинци више немају куда, остаје само предаја?!

Извор: Информер.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА