Најновије

НИС-ове пумпе отете, па одмах дате у закуп: Једна осванула са новим "косовским" именом

Доскора НИС-ова бензинска станица у Северној Митровици, већ је добила име косовске компаније "Ексфис".

Након што су у току претходних десет дана затворене бензинске пумпе "НИС петрол" у неколико градова на Косову и Метохији, прво на излазу из Северне Митровице, у Зубином Потоку и на језеру Газиводе, као и у Звечану и Лепосавићу, Агенција за приватизацију понудила је у закуп пет пумпи.

Наиме, на северу Косова данас је расписан јавни позив за закуп бензинских станица.

Како се наводи у саопштењу Агенције, реч је о пумпама које у налазе у Северној Митровици, Зубином Потоку, Лепосавићу и Звечану.

"Понуде се достављају 9. августа, од 10 до 12 сати, у затвореној коверти за сваку бензинску станицу посебно, у регионалној канцеларији Агенције у Приштини. Отварање понуда уследиће 15 минута после 12 сати. Понуђачи морају да приложе и потврду о регистрацији делатности као и дозволу за рад са нафтним дериватима", наводи се и додаје да понуде које пристигну факсом или електронском поштом неће бити прихваћене.

Пумпе се нуде у закуп на период од две године са могућношћу продужења.

"Услов за закуп је наставак исте делатности и лиценцирање привредних субјеката за трговину на мало нафтним дериватима", пише у објави, где је истакнута и информација да постоји могућност да се тендерска процедура обустави у случају приватизације.

Недуго након што је приштинска Агенција за приватизацију објавила да је расписала јавни позив за закуп пет пумпи на северу Косова, једна од њих – доскора НИС-ова бензинска станица у Северној Митровици, већ је добила име косовске компаније 'Ексфис'. Међутим, и то "ново" име, одмах по постављању је - прекривено, објавио је Косово-онлајн.

Око пумпе која још није отворена и даље је облепљена жута трака тзв. косовске полиције.

ПОЧЕЛА МАСОВНА ПОГИБИЈА У РОВОВИМА! Украјинци више немају куда, остаје само предаја?!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА