Најновије

ПОТПУНИ РАСПАД СИСТЕМА: Јаја и месо проблем у Олимпијском селу: Недовољно хране, спортисти се жалили

Компанија која је један од добављача хране "Sodexo Live" се огласила саопштењем, уверавајући да "повратне информације које добијају од спортиста схватају веома озбиљно", те да активно раде на томе да повећају залихе у селу.

Шест дана након званичног отварања, све више спортиста хрли у Олимпијско село, повећавајући притисак на угоститељску понуду и ланац снабдевања.

Према сазнањима француског портала "Лекип", поједини спортисти су се жалили на количину понуђене хране, коју су у уторак увече и среду ујутру оценили као недовољну, a посебно су мислили на јаја и месо.

Компанија која је добављач хране "Содексо лајв" се огласила саопштењем, уверавајући да "повратне информације које добијају од спортиста схватају веома озбиљно", те да активно раде на томе да повећају залихе у селу.

Партнер ОИ у Паризу препознаје да је неколико производа као што су јаја и месо са роштиља "посебно популарни и да су зато повећане њихове количине" како би се "задовољиле потребе спортиста".

Затражено је да се повећају првобитно планиране количине.

Одговорна за снабдевање 600 тона свежих производа (али не и јаја) за исхрану спортиста током игара, француски ланац "Карфур" такође потврђује да је, с обзиром на "прве процене конзумираних оброка, затражено да се преиспита повећање првобитно планираних количина, које ће они моћи да задовоље".

Олимпијске игре, чија ће Француска бити домаћин након 100 година, почеће церемонијом отварања која ће бити одржана данас.

РУСКА ВОЈСКА СЕ ПРОБИЈА! Падају упоришта, жестоки ударци украјинској армији

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА