Најновије

"Наратор је коначно проговорио": Фриц и Добрила ћуте, зашто?

Ново из Лагуне

Фото: Лагуна

Након „Брода који је запловио кроз маглу“, Срђан Ваљаревић, култни аутор којег воле све генерације, написао је „Наратора који је коначно проговорио“, нове приче о трочланој београдској породици и њиховим комшијама, о нашој свакодневици, са препознатљивим хумором самоиронијом.

Док обављају своје свакодневне послове и проводе дане у бескрајном мудровању о догађајима који их окружују и мислима које их спопадају, Фриц, Добрила и други познати јунаци ове сатиричне социјалне драме настављају да износе своје ставове и путем натписа на својим мајицама који током ноћи из њих избијају, иако није никоме јасно како – многобројних слогана који се односе на различита питања, од свакодневних животних до најдубљих филозофских. У томе их, први пут у овом Ваљаревићевом роману у наставцима, прекида сам Наратор, који се, изнервиран апсурдном стварношћу и ишчашеним понашањем својих протагониста, повремено отворено оглашава и прекида радњу како би се и сам сабрао, размислио о протеклим догађајима и одахнуо од захукталих ликова.

Књигу „Наратор је коначно проговорио“ можете наћи у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари као и на сајту.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА