Најновије

ЕВО ЗАШТО ЗАПАД ЖЕЛИ ПРИМИРЈЕ У УКРАЈИНИ: То је само фаза пред тоталну ратну офанзиву

Руска Федерација ради на ударним системима како би одговорила на распоређивање америчких пројектила у Немачкој, рекао је помоћник руског председника

Разговор о могућности преговора са Москвом је тактички трик Кијева и Запада за паузу, пошто је Русија у предности на фронту, а у ствари кијевски режим заправо не чини ништа како би дошло до преговора, изјавио је помоћник руског председника Николај Патрушев.

"Као прво, постоји декрет Владимира Зеленског, када је још био легитиман председник, да је сам себи забранио да преговара са Русијом. Као друго, имамо предност на фронту. Запад и Украјина су заинтересовани да обнове своју снагу, треба им предах. Стога, све те изјаве имају тактичку природу", казао је Патрушев за Први канал.

Говорећи о распоређивању америчких пројектила у Немачкој, Патрушев је рекао да Руска Федерација ради на ударним системима како би одговорила на такав потез Запада.

"Изјаве руског председника Владимира Путина о руском ударном оружју су одговор на акције САД. То је само наша реакција на њихове поступке. Нисмо ми ти који први провоцирамо. САД доносе одлуке независно од деловања Руске Федерације и понашају се агресивно", нагласио је Патрушев.

ШТА ТО ЛЕТИ ИЗНАД ТЕРИТОРИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ! Опасна летелица, пољског произвођача (ФОТО)

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА