Најновије

Препорука за август: Уживајте у читању и попустима!

Крените у потрагу за фасцинантним психолошким причама, детективским романима, узбудљивим мистеријама и врхунским трилерима Вулкан издаваштва! Ова издаваћка кућа вас позива да одаберете омиљену књигу у мору раскошних сага, зароните у најлепшу љубавну причу, потражите покретачку снагу у саветима духовних учитеља и корисне савете у фантастичним приручницима. Нова акција доноси неодољиве попусте.

Фото: Вулкан

Вулкан издаваштво за вас издваја неколико наслова.

Неодољиви класик Мери Стјуарт "Девет кочија" те чека Вулкан издаваштво препоручује љубитељима романтичних мистерија. Упознајте Линду Мартин, која врло добро зна шта је усамљеност. Рано је остала без родитеља и одрасла је у сиротишту. Поставши гувернанта малом Филипу, грофу од Валмија, који је и сам сироче, у усамљеном дечачићу пронаћи ће сродну душу. Међутим, када њен штићеник умало изгуби живот у несрећи у шуми, Линда почиње да се пита каква се невидљива драма одвија под наизглед спокојним и идиличним сводовима замка.

Као мрачан и брижљиво изнијансиран портрет љубави, оданости и манипулације, роман Роуз Вајлдинг "Ми о вуку" истражује улоге које жене играју док пате због мушкарца – и шта се догоди када престану да ћуте. Средишња тема дебитантског трилера талентоване енглеске списатељице је очаравајуће и непоколебљиво дубоко истраживање тајни које кријемо једни од других – и од себе самих – и шта се дешава када неизбежно испливају на површину. У борби са часовником који неумољиво откуцава током истраге убиства, тајна седам жена избија на светлост дана, а везе међу њима воде ка разоткривању убице.

Колико би људско понашање било другачије ако бисмо морали да живимо са непосредним последицама својих поступака? Шта ако бисмо се сви једног дана пробудили и открили да је сваки чин великодушности награђен, а да су крађа и издаја довеле до несреће? У року од неколико минута, свако би осетио ефекте карме. Књига Дејвида Микија "Инстант карма" је прича управо о неком таквом дану. О извандредној визији, наизменично урнебесној и потресној.

Пронађите и ви задовољство у једноставности – јер супротно никада не успева. У књизи "Воли људе, користи ствари" аутори Џошуа Филдс Милберн и Рајан Никодимас, познатији као Минималисти, иду даље од пуког рашчишћавања да би показали како минимализам отвара простор за преиспитивање и исцељење седам основних односа у нашем животу који се везују за појмове: ствари, истина, сопство, новац, вредности, креативност и људи. Они користе лична искуства, као и искуства људи које су срели на свом минималистичком путу, како би представили јединствени шаблон за потпунији и смисленији живот.

Ако волите психолошку неизвесност, парадоксе и неочекиване обрте, уроните у књигу "Крадљивац" душа бриљантног Себастијана Фицека. Роман аутора светског бестселера Игра жмурке ће љубитеље напетог штива повести на шокантно путовање у дубине људске психе. Све се дешава у једној ноћи, на Бадње вече. У луксузној психијатријској клиници у околини Берлина, док снег пада и чини то место одсеченим од остатка света, лекари и пацијенти са ужасом схватају да се манијак који већ дуго терорише град налази са њима у згради. О њему се зна само да својим тајанственим поступком изазива запањујуће ефекте, сламајући вољу својих жртава и сводећи их на пуке људске љуштуре.

Ово су само неки од наслова а ви изаберите по вашој мери и уживајте у читању и попустима – до 8. августа. Потражите на сајту, одабране Вулкан књиге које ће бити на попусту од 30%, 40% и 50%. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА