Најновије

ДУГИН О ОЛИМПИЈАДИ: Запад је сам ђаво!

Дугин о церемонији отварања Олимпијаде...

Церемонија отварања Олимпијских игара 2024. у Паризу је коначна пресуда, која означава смрт модерне западне цивилизације, а Запад је очигледно проклет, пише руски мислилац Александар Дугин за сајт "Геополитика".

Саучесник Сатане је свако, додаје овај руски филозоф, ко не узме оружје у руке како би се борио против западне сатанске цивилизације, која по својој дрскости нема премца у светској историји.

На једном полу данас имамо Запад и његов отворени сатанизам. Шта, међутим, имамо на другом полу, пита се Дугин. Ми још нисмо учинили последњи корак, али и даље напредујемо истим путем. Притиснули смо кочнице у тренутку када се последња станица појавила на хоризонту, пише руски мислилац, где се већ назирала џиновска фигура Витеза смрти, окружена свитом либералних перверзњака.

Ми и даље по инерцији идемо у истом правцу, наставља руски мислилац, и још не доводимо у питање претходну фазу наше историје. Последња станица на овом путовању су Олимпијске игре у Француској 2024.

Запад је сам ђаво, тврди Дугин, али ко смо ми, ко су Руси? С једне стране, ђаво нас избацује са својих светковнина, али, с друге стране, он је и даље у нама. Још га нисмо сасвим избацили из себе. Ђаво још увек бесни у нашој, руској култури, тврди Дугин, јер му је улазак био допуштен не пре неколико деценија, већ пре неколико векова.

Запад, што је исто што и ђаво, почео је систематски да продире у Русију у 17. веку. Словенофили су у 19. веку препознали његов долазак и прогласили узбуну. То је имало ефекта, али није спречило наш даљи пад. Сада, међутим, стварно почињемо да га заустављамо, сматра Дугин, што може успети само уколико је Бог са нама. Ништа друго неће успети, примећује Дугин. Зато Русија мора да припада Богу, а Руси морају да постану његови ученици, истински руски хришћани. Можемо једино да се молимо и боримо, додаје руски мислилац, да се боримо молитвом и да то чинимо као да нам је то последњи пут, пред смрт.

Специјална војна операција је рат против Сатане, против Запада и против оваквих Олимпијских игара, где су побуњени Титани из Тартара коначно заузели места богова, упозорава Дугин.

Запад, закључује руски филозоф, мора бити уништен.

Прочитајте ОВДЕ о америчкој шпијунажи војске Србије 

Извор: РТ Балкан 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА