Најновије

ВУЛИН: Петооктобарски олош!

Петооктобарски олош не може себи да опрости што није искористио време силе и безакоња и што све нас који нисмо део њихове друге Србије нису побили, стоји у одговору Александра Вулина, потпредседника Владе Србије, Тамари Скрози, новинарки и политичкој активисткињи.

Тамара Скроза није значила ништа ни у време власти ДС-а, а сада се не сасвим успешно упиње да се истакне текстовима против Српске православне цркве, али она је рекла оно што Друга Србија мисли, да је њихова трагична грешка што нису убили и Вучића и све нас који нисмо променили страну, и тако заувек владали.

Разумем њихову бол због пропуштене прилике, али и да су нас све побили опет би српски народ изабрао слободу, а ту за Тамару Скроззу и њене истомишљенике нема власти", поручио је потпредседник Владе Србије Александар Вулин који предводи државну делегацију у Техерану на инаугурацији новоизабраног председника Ирана Масуда Пезешкијана реагујући на изјаву Тамаре Скрозе да су 5. октобра Александар Вучић и људи који чине садашњу власт морали бити убијени, пише Политика.

Подсећамо, Скроза је изјавама о петом октобру изазвала жестоку реакцију владајуће коалиције и медија блиских властима.

Прочитајте ОВДЕ шта Дугин каже о актуелној Олимпијади 

Извор: Правда /.Политика 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА