Најновије

ХИТАН АПЕЛ МСП СРБИЈЕ: Не путујте у Либан, ако сте тамо - напустите земљу

Српским држављанима, који се налазе на територији Либанске Републике, МСП предлаже да се јаве српској амбасади у Бејруту и доставе своје податке како би, у случају погоршања безбедносне ситуације, амбасада могла да контактира с њима.

Министарство спољних послова Србије апелује на грађане Србије да избегавају путовање у Либан након израелског напада на Бејрут и погоршања безбедносне ситуације.

"Држављанима Републике Србије, који се тренутно налазе на територији Либанске Републике препоручује се да прате вести о најновијим дешавањима, пре свега оним које се односе на безбедносну ситуацију у земљи, као и да избегавају демонстрације, протесте и друга масовна окупљања", наводи се у саопштењу МСП.

Српским држављанима, који се налазе на територији Либанске Републике, МСП предлаже да се јаве Амбасади Републике Србије у Бејруту и доставе своје податке (локација, контакт телефони, чланови породице и сл.), како би, у случају погоршања безбедносне ситуације, Амбасада могла да контактира с њима.

Израелска војска је раније данас напала Бејрут, и тврде да је у ударима на јужна предграђа либанске престонице убијен Фуад Шукр, један од вођа Хезболаха.

Из ИДФ тврде да је тај официр одговоран за напад на фудбалски терен у месту Маждал Шамс на Голанској висоравни.

ЕКСПЛОЗИЈЕ У КИЈЕВУ! Украјински медији јављају о великом бљеску

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА