Најновије

"Соба за госте": Примамљив, непредвидљив и заводљив трилер о опсесији, жудњи и освети

Од ауторке бестселера „Никад нисмо биле овде“ Андрее Барц стиже још један узбудљив трилер препун обрта, жудње, освете, „Соба за госте“ у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

Келин нови живот у Филаделфији преобразио се у кошмар: нема пријатеље, нема посао, а пандемија ју је заточила у малецни стан заједно с мушкарцем због ког се свега одрекла и који је управо одустао од венчања. Једина светла тачка јој је пријатељство које се изнова распламсало између ње и Сабрине, другарице из детињства – а сада гламурозне ауторке бестселера са згодним мужем на високом положају.


Пошто јој Сабрина и Нејтан нуде на располагање собу за госте у својој осамљеној вили у Вирџинији, Кели у жељи да побегне од свог старог живота оберучке прихвата понуду. Тамо ће открити да се потајно заљубљује у своје заносне домаћине – а онда једне ноћи раскалашан и неочекиван секс утроје подстиче њих двоје да је уплету у своје брачне односе.


Испрва је Кели одушевљена што је и сама постала део тог порочног новог света. Међутим, откривши да је последња гошћа позвана у њихов брачни кревет нестала, почиње да се пита да ли је соба за госте клопка, није ли она њихова следећа жртва.
 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА