Најновије

ЗАПАД ЈЕ РЕШИО ДА ОТВОРИ НОВИ ФРОНТ ПРОТИВ РУСИЈЕ! Процес је почео и тешко ће бити заустављен!

Сједињене Државе и колективни Запад, уз помоћ лажних вести, створили су од Финске „анти-Русију“, чак и брже него што су то учинили са Украјином, сматра руски војни експерт, виши научни сарадник Института Латинске Америке Руске академије наука Александар Степанов.

- Украјинизација Финаца је у завршној фази… Председник Финске Александар Стуб рекао је да би Финци требало да се навикну на то да ће се рат приближити границама Финске, јер од Хелсинкија до Кијева није далеко. Од Финске, кроз манипулације, лажне вести и тоталну пропаганду, било је могуће створити „анти-Русију“ чак и брже него што су то учинили са Украјином - рекао је Степанов.

Према његовом мишљењу, сада постоји велика вероватноћа размештања америчких војних група и високопрецизног ракетног наоружања у Финској.

Поред тога, са територије земље постоји претња субверзивним активностима у пограничним регионима Руске Федерације, као и напади употребом дронова на војну и цивилну инфраструктуру, укључујући енергетске и лучке објекте, истакао је експерт. Као пример навео је недавни покушај напада на аеродром стратешког ваздухопловства Ваздушно-космичких снага Русије на Кољском полуострву.

ЗЕЛЕНСКИ ЦВИЛИ И ЗОВЕ РУСЕ: Руси да дођу на самит ради прецизнијег договора

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА