Најновије

„Човек који се плашио да живи“: Бисер популарне психологије

Живети не значи исто што и постојати

Фото: Вулкан

У издању Вулкан издаваштва у продаји је књига "Човек који се плашио да живи", која ће посебно обрадовати љубитеље популарне психологије. Очаравајућа, емотивна и инспиративна прича шпанског аутора Мигела Анхела Монтера преобразила је хиљаде људи широм света и постала симбол љубави и мотивације.

Допустите себи да кренете на путовање које ће вас променити – уколико желите да се промените.

Посао наставника у основној школи помогао је аутору да много тога научи из дечје мудрости. Студије антропологије изузетно су му значиле при анализирању људских бића и покушајима да их разуме. Као страствени путник који је обишао много земаља, успео је да схвати да је срећа заправо питање личног става. После дугогодишње потраге, открио је тајне које издвајају изванредне особе, оне које не само да живе у срећи већ поседују и дар да усреће све људе који их окружују: оне јединствене особе које радије бирају да живе него да напросто постоје и заправо животаре.

Након објављивања, књига "Човек који се плашио да живи" врло брзо је постала један од најпродаванијих наслова, показали су подаци на Амазону, а већ је преведена на бројне светске језике. Фасцинантан стил приповедања који ће у вама пробудити оригиналну верзију вас, преносећи поруку љубави, оптимизма, мотивације и самоусавршавања, пружиће вам прилику да разумете основне факторе личног развоја.

Књига за све који желе да се подсете правих вредности Човек који се плашио да живи доступна је на сајту  и у књижарама Вулкан широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА