Најновије

„Кућна помоћница“: Психолошки трилер који је попут вихора освојио свет

Добитник ITW награде за најбољи трилер 2023. године

Фото: Вулкан

Од бестселер ауторке Фриде Макфаден стигла нам је фантастична прича која је изазвала талас одушевљења код љубитеља трилера широм света. "Кућна помоћница" са заплетом који је запалио Инстаграм и ТикТок, чита се у једном даху све до последње странице. Роман је преведен на 35 језика и већ више од годину дана држи своје место на Амазоновој листи најпродаванијих књига, а нашао се и у финалу Goodreads-ове награде за најбољи криминалистички роман. Права на екранизацију откупио је студио Лионсгате.

У главној улози је кућна помоћница која је спремна на много тога, а за то ће тек сазнати породица Винчестер. Али њихове тајне су далеко опасније од њених.

То је њена последња прилика да почне изнова – сваки дан чисти прелепу кућу Винчестерових од пода до плафона, доводи њихову ц́ерку из школе и кува укусан оброк за целу породицу пре него што оде да једе сама у својој малој соби на последњем спрату.

Покушава да игнорише како Нина Винчестер прави неред само да би је гледала како га чисти, како прича чудне лажи о сопственој ц́ерки и како њен муж Ендру изгледа сваким даном све више сломљен. Док гледа у Ендруове лепе смеђе очи, тако пуне бола, тешко је не замислити како би било живети Нинин живот – гардероба, фенси ауто, савршен муж.

Само једном испробава једну од Нининих нетакнутих хаљина. Али Нина убрзо сазнаје. И док схвати да се врата њене спавац́е собе у поткровљу закључавају само споља, већ је прекасно.

Али они не знају ко је она заиста и не знају за шта је способна.

„Допашће вам се стални заплети. Мали наговештаји на које будете наилазили тераће вас да нагађате, и увек ћете бити на ивици док покушавате да све спојите. Осећаћете се као да решавате загонетку док на крају све не дође на своје место.“ – Yale Daily News


Уколико су вам се допале књиге Поле Хокинс или Адријана Макинтија, "Кућна помоћница" је прави избор за вас. Психолошки трилер Фриде Макфаден потражите на сајту vulkani.rs или у најближој књижари Вулкан.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА