Најновије

ДРАМА СА СРЕЋНИМ КРАЈЕМ! Србија срушила Холандију и иде ка злату

Репрезентација Србије у баскету 3 на 3 после велике драме савладала је Холандију резултатом 21:19. Кош за победу из немогуће ситуације постигао је Страхиња Стојачић у последњој секунди меча.

Праву драму видели смо у трећем мечу наших баскеташа. Од самог старта утакмице кренула је резултатска клацкалица и репрезентације су се смењивале у вођству.

Прву осетнију предност имала је Србија када је Бранковић погодио двојку за 12:8, али су се Холанђани брзо вратили. Ушло се у неизвесну завршницу и на 19:18 Мајсторовић је промашио зицер, а наш противник је изједначио на осам секунди до краја.

Три секунде пред крај суђена је обострана лична грешка, па је нашем тиму остало времена тек да упути један шут ка кошу. Одговорност је преузео Страхиња Стојачић који није блистао и постигао је тек један поен до тада и - погодио је немогуће у последњој секунди за победу!
На крају 21:19 за други тријумф наших баскеташа који су сада на скору 2-1. Холанђани са друге стране имају једну победу и два пораза. Ово није крај такмичења за српске баскеташе овог дана пошто их од 22.35 очекује дуел са Француском.

Цвијетин Миливојевић: Свима су вам уста пуна јадарита, а за Космет нико и не пита

Извор: Курир.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА