Најновије

БРНАБИЋ У КЛИНЧУ СА МЕДИЈИМА: Напредњаци бесни!

Пред данашњи скуп у Београду, нека остане записано да ни једно удружење медија или новинара, словом и бројем НИ ЈЕДНО - ни УНС, ни НУНС, ни Савет за штампу, ни АНЕМ, ни било које друго од њих милион која, ваљда, постоје да би чувала неке стандарде истинитог и професионалног информисања јавности, није реаговало на хиљаде текстова које су штанцовали и штанцују Шолакови медији, а који су сви до једног промовисали лажи у циљу креирања панике и хаоса, позивања људе на улице и насилног рушења режима, написала је на мрежи Икс, Ана Брнабић, председница Народне скупштине Србије и једна од челних фигура СНС-а.

Чему онда медијска удружења, шта штите, због чега постоје, ако нико од њих није упозорио на кршење свих могућих кодекса од стране Н1, Нова, Данас, Радар, и осталих?, наводи она.

Кад је било важно да се штити истина, нигде их није било. Громогласном тишином су пустили да одређени медији дивљају у интересу свог власника и других који желе хаос у Србији. Да не помињем уопште да их на то нису подсетиле ни све оне међународне организације и амбасаде које их деценијама финансирају управо због тога. Ником ништа...“, написала је Брнабић на друштвеној мрежи Икс.

Подсећамо, данас у 19 часова у Београду почиње велики протест против копања литијума, а актуелна власт тврди да опозиција користи осетљива питања и лажима ствара незадовољство у народу зарад циља рушења власти насилним путем.

Прочитајте ОВДЕ о стању на фронту у Украјини 

Извор: Правда / Политика 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА