Најновије

ШИПТАР ЗОВЕ НА УБИЈАЊЕ СРПСКИХ ПОЛИЦАЈАЦА: Ево шта каже Дачић!

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић поручио је данас да је монструозна изјава приштинског политичара Бекима Хаџијуа којом позива на убиство српских полицајаца, злокобна најава са каквим терором и злом ће се односити према свим Србима, посебно онима који живе на тлу Косова и Метохије, саопштило је Министарство унутрашњих послова.
Дачић

Дачић

"Најмонструозније величање тероризма и убиства српског полицајца, од стране Бекима Хаџијуа, је само доказ да мржња и насиље над свим што је српско нема граница", рекао је Дачић.

Он је додао да није изненађен позивом Хаџијуа на убијање српских полицајаца, чак ни тиме што је то јавно изговорио.

"Изненадио бих се једино ако таква монструозна изјава остане без реакције међународне заједнице и свих њених релевантних институција. Због ове изјаве Хаџију би морао да буде одмах ухапшен, али то се неће десити јер је то званична политика Приштине на коју међународна заједница ћути, а самим тим је одобрава", поручио је Дачић.

Он је нагласио да је држава Србија одговорна, да посвећено води политику мира и стабилности и да је одлучна у једном од најважнијих задатака сваке државе, а то је заштита грађана од тероризма и екстремизма.

"Припадници Министарства унутрашњих послова, заједно са осталим службама безбедности, не плаше се инфантилних изјава политичара аматера непостојеће државе и свом снагом ће се супротставити сваком покушају тероризма и заштитити своје грађане, своју државу и мир и стабилност наше отаџбине“, изјавио је Дачић.

Како се наводи у саопштењу, посланик Демократске партије Косова (ПДК) Беким Хаџију, заједно са више хиљада грађана тзв. Косова, присуствовао је у Доњој Клини сахрани Фатона Хајризија који је пре месец дана убио Николу Крсмановића, српског полицајца у Лозници.

Хаџију затим је послао језиву поруку да ће "сваки Албанац који убије српског полицајца" имати његово поштовање.

Прочитајте ОВДЕ шта Захарова каже о Олимпијади и сатанизму

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА