Најновије

ЗАХАРОВА ОГОЛИЛА ФРАНЦУЗЕ: Чист сатанизам - све јасно!

Француска није пропустила прилику и учинила је да церемонија затварања летњих Олимпијских игара 2024. у Паризу буде још гора од отварања, оценила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.
Захарова

Захарова

"Једино што је горе од отварања Олимпијских игара у Паризу било је њихово затварање. Француска није пропустила ову шансу. Хвала на искрености. Без вела тајности или наговештаја. Све је јасно: пали анђео претвара људе у зомбије, потчињава човечанство својој вољи, које има све мање времена", написала је Захарова на Телеграму.

Према њенима речима, бројни чланци и рецензије указују да су "многи људи били свесни онога што су видели".

"Цитати из Библије, упућивање на историјска оличења теме, аналогије и паралеле. Шок. Никоме не би пало на памет да изнесе свој омиљени аргумент 'сви лажете' као одговор на тако очигледан сатанизам", додала је.

Како је истакла, стидљиви покушаји да се "свечаност" оцени са становишта позоришне уметности и режирања великих јавних догађаја, не схватајући оно главно, удавили су се у јауцима оних који су угледали светлост.

"Златни мољац, жељан да завлада светом у знак освете за срушене амбиције, или љубав, која спасава и уздиже кроз превазилажење самог себе – сада су индивидуални избор свакога", закључила је Захарова.

Прочитајте ОВДЕ о борбама и стању у Курској области

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА