Најновије

ПОД ОКРИЉЕМ НОЋИ: Шта је Курти рекао команданту Кфора о мосту на Ибру у Косовској Митровици

Премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти пренео је команданту Кфора Озкану Улуташу да ће отварање главног моста на Ибру у Косовској Митровици бити „исправно, неопходно и корисно“, упознавши га са резултатима тестирања издржљивости конструкције моста.

Курти се са Улуташем састао касно синоћ, саопштили су из његовог кабинета и навели да је међу централним темама разговора било отварање главног моста преко Ибра у Митровици.

„Курти је обавестио команданта Кфора о општим радовима који се изводе на главном мосту преко реке Ибар и резултатима прелиминарног извештаја о процени стабилности моста, који је економски оператер поднео министарству животне средине, просторног планирања и инфраструктуре“, наводи се у саопштењу Куртијевог кабинета, преноси РТС.

Курти је, истиче се, изразио уверење да су слобода кретања и владавина права, „мир и безбедност могући заједно и исправно“.

Из мисије Кфора су након састанка поново потврдили своју чврсту посвећеност да допринесу безбедном окружењу за све људе и заједнице које живе на Косову и Метохији у сваком тренутку.

АЛАУДИНОВ ОТКРИО ПЛАНОВЕ КИЈЕВА: Хтели су да заузму Курску нуклеарку, па да преговарају

Извор: Спутникпортал.рс

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
[Translate to English:] [Translate to English:]

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА