Најновије

ВУЛИН ЖЕСТОКО! За Србе нема правде, а за Шиптаре нема казне - Срби, шта вам није јасно

Северни Македонци сачувајте то што вам је остало од части и реците да вас је срамота што сте ово допустили, да сте морали. За Србе нема правде, а за Шиптаре нема казне, поручио је данас потпредседник Владе Србије Александар Вулин.

Вулин, који се налази у посети Москви, је тако реаговао на вест да је бивши припадник терористичке ОВК Бљерим Рамадани побегао из кућног притвора у Северној Македонији.
"Шиптарски терориста Фљорим Ејупи је 2001. године активирао експлозивну направу испод аутобуса "Ниш експреса" у Ливадицама и усмртио 12 Срба, а међу њима и двогодишњег Данила Цокића и његову трудну мајку Снежану.

Бљерим Рамадани је шиптарски терориста припадник ОВК који је осумњичен за ратне злочине над Србима током НАТО агресије 1999. године. Ејупи је нестао из Бондстила најчуваније базе у Европи, а Рамадани је побегао из Скопља када му је јављено да ће из кућног притвора бити враћен у затвор. Заједничко им је што су убијали Србе, што за то нису кажњени и што су нестали у присуству власти.

Северни Македонци сачувајте то што вам је остало од части и реците да вас је срамота што сте ово допустили, да сте морали. За Србе нема правде, а за Шиптаре нема казне. Срби, шта вам није јасно?", рекао је Вулин.

Подсетимо, бивши припадник такозване ОВК Бљерим Рамадани са Косова и Метохије, који је ухапшен прошлог месеца у Северној Македонији по Интерполовој потерници на захтев Србије, побегао је из кућног притвора из куће рођака у тој земљи.

Рамадани је ухапшен, на основу међународне Интерполове потернице коју је расписала Србија 17. јула на граничном прелазу Јајинце и спроведен у затвор Шутка на екстрадициони притвор од 30 дана.

КИЈЕВ ТВРДИ: Освојено 1150 квадратних километара - држимо 82 насеља!

Извор: Спутник.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА