Најновије

Стижу пљускови и грмљавина: Од недеље слабљење топлотног таласа

До краја седмице веома топло са максималном температуром данас (16.08.) и сутра (17.08.) од 37 до 41 степени Целзијусових, а у недељу (18.08.) од 33 до 38 степени

У току поподнева у брдско-планинским пределима југозападне, јужне и југоисточне Србије очекује нас локална појава пљускова са грмљавином, најавио је Републички хидрометеоролшки савезник.

Како додаје, од недеље слабљење топлотног таласа, али уз повећање нестаблиности.

До краја седмице веома топло са максималном температуром данас (16.08.) и сутра (17.08.) од 37 до 41 степени Целзијусових, а у недељу (18.08.) од 33 до 38 степени. У већини места ће бити претежно сунчано, а уз локални развој облачности очекују се и краткотрајни пљускови са грмљавином, који ће бити чешћи другог дана викенда.

Од почетка наредне седмице променљиво и још нестабилније уз смену сунчаних и облачних интервала и појаву пљускова и грмљавина, који ће локално бити израженији (изнад 20 mm за кратко време) уз град и појачан ветар.

Максимална температура у мањем паду, али ће бити спарно и даље топло - кретаће се у интервалу од 29 степени на северу и западу до 36  степени на југу и истоку.

НЕВЕРОВАТНА СЦЕНА НА КУРСКОМ ПРАВЦУ! Колона украјинских војника се предаје (ВИДЕО)

Извор: Танјуг.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА