Најновије

ПИЈАНА УДАРИЛА ДЕВОЈЧИЦУ НА СРЕД ПЕШАЧКОГ: Шта се дешава са Нином Ковачевића са Пинка

Истрага против продуценткиње ТВ Пинк, Нине Ковачевић, која је 27. јуна изазвала саобраћајну несрећу у Улици Војводе Степе у Београду, у којој је на пешачком прелазу повредила девојчицу стару 15 година, још увек траје.

Према подацима са портала Nova.rs, тренутно се врши саобраћајно-техничко вештачење возила, а Ковачевићевој је продужен притвор. Девојчица која је тешко повређена такође је саслушана у својству сведока.

Ковачевићева је ухапшена јер је у тренутку удеса возила под утицајем алкохола (преко 1 промил), што је квалификовано као саобраћајна несрећа са умишљајем. Она се већ налази под истрагом због бројних саобраћајних прекршаја у прошлости, са више осуђујућих пресуда због пребрзе вожње и других прекршаја.

Тужилаштво је навело да разлика у резултатима тестова алкохола (1,5 промила према полицији и 1,02 према тужилаштву) неће утицати на њену кривичну одговорност.

Пијана ударила девојчицу на пешачком

Несрећа у којој је девојчица повређена, подсећања ради, догодила се 26. јуна на Вождовцу, када је, док је прелазила улицу на пешачком прелазу, на њу својим аутомобилом налетела осумњичена Нина Ковачевић. Имајући у виду да је Ковачевићева возила под дејством алкохола, те да је девојчицу ударила на обележеном прелазу, на терет јој се ставља да је саобраћајну незгоду изазвала са умишљајем. Полиција је против ње поднела пријаву због сумње да је извршила тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја.

РУСКА АРМИЈА ЗАУЗЕЛА 105.5 КВАДРАТНИХ МЕТАРА: Велики напредак ка циљу за само шест дана

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА