Најновије

ШТА ЈЕ ТО ДАНАС ПУТИН ДОГОВОРИО У АЗЕРБЕЈЏАНУ? Долази до неминовних великих промена

Састанак који се десио у Бакуу је јако важан у сваком смислу те речи.

Откривамо шта је тамо договорено. 

Путин и Алијев су након свог састанка потписали низ заједничких докумената, што указује на јачање сарадње између Русије и Азербејџана у различитим областима.

Русија одбија преговоре са Украјином: Председник Русије, Владимир Путин, преко министра спољних послова Сергеја Лаврова, јасно је рекао да након напада Украјине на Курску област, нема простора за преговоре са Кијевом. Лавров је истовремено демантовао гласине о било каквим контактима за могуће преговоре.

Данска одобрава коришћење свог оружја на територији Русије: Дански министар спољних послова изјавио је да Украјина има право да користи данско оружје у нападима на Русију, што показује даље подржавање Украјине у њеним ратним напорима.

Санкције против британских аналитичара: Москва је увела санкције против представника британских аналитичких центара и консултантских агенција због њихове „непријатељске политике“ према Русији.

Истраживање експлозија на Северном току: Немачка тврди да размењује информације са Русијом у вези са експлозијама на гасоводу „Северни ток“, али се прелиминарни резултати истраге још увек не објављују јавно.

Мере против западних новинара: Марија Захарова, портпаролка Министарства спољних послова Русије, изјавила је да Русија бележи све случајеве незаконитог уласка западних новинара на територију земље и да ће против прекршилаца бити предузете мере.

Нестанак мултимилионера Мајка Линча: Мајк Линч, британски мултимилионер познат као "британски Бил Гејтс", нестао је након што је јахта на којој се налазио потонула код обала Сицилије. Западни медији су пренели ову вест, али детаљи још увек нису потпуно разјашњени.

ЗЕЛЕНСКИ СКРОЗ СКРЕНУО СА УМА: Ово је разлог напада на Курску област, обрушио се и на запад

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА