Најновије

АМЕРИЧКО ЛУДИЛО У СРПСКОЈ: Прозивају Додика хештегом "где су паре!?"

Амбасада САД објавила је нову провокацију с поновљеним питањем: "Где су паре" и тврдњом да председник Републике Српске Милорад Додик манипулише државним новцем.
Додик

Додик

Овог пута осврнули су се на куповину зграде новог седишта Управе за индиректно опорезивање у Бањалуци, што је предвиђено државним буџетом, констатујући да је пројекат пет пута расписан на тендеру, тако да је остала само једна компанија за склапање уговора.

"Ко ће у Додиковом кругу имати користи од овог сумњивог процеса? Ова врста корупције има реалну цену за становнике у РС и широм БиХ", поручили су из Амбасаде САД у БиХ на Иксу.

Користећи хаштег #WhereIsTheMoney (где су паре), америчка амбасада је и раније инсинуирала да председник Српске води сумњиве послове, односно да његов породични бизнис има повлашећни статус на тендерима у РС.

Реагујући на претходне објаве Додик је констатовао да је амерички амбасадор у Сарајеву Мајкл Марфи "осми путник" који је после "још једне неславне дипломатске епизоде на Балкану стекао репутацију неуспешног и непоштованог амбасадора".

Прочитајте ОВДЕ о манипулацији идејом референдума од стране владајуће коалиције

Извор: РТ Балкан

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА