Најновије

Пешић дигао глас против Станковића: „Дрзак и безобразан“

Александар Пешић, нападач Ференцвароша, који ће у плеј-офу Лиге конференције играти против Борца из Бањалуке, дигао је глас у интервјуу за „Глас српске“ против Дејана Станковића, за ког је рекао да је дрзак и безобразан.

У опширном интервјуу за „Глас Српске“, бивши нападач Црвене звезде који тренутно предводи напад мађарског шампиона, где је управо и сарађивао са Дејаном Станковићем, открио је детаље својевременог сукоба и суспензије.

Претходне сезоне Александар Шиља Пешић био је суспендован, Станковић га је одстранио из екипе, а он је решио сада да проговори о томе.

„Када сам дошао у Ференцварош, имао сам пех са повредом, био сам три, четири месеца аут. Вратио сам се из тога, играо сам добро и после је дошао тај сукоб са Дејаном Станковићем, где ме је човек суспендовао из не знам ког разлога. Зна он да буде дрзак и безобразан на речима, а када се њему одговори, онда дође до проблема. И, најлакше је било мене да суспендује. Буквално сам два и по, три месеца тренирао сам, са стране.

Чак није желео ни голмана да ми да, да радим завршницу, него сам тренирао сам са стране... Сви у кулбу знају како сам тренирао, да сам буквално саки дан био на максимуму и гледао, ако нисам могао да радим са екипом да ојачам тело и да исправим неке мане. Клуб је био стварно коректан према мени. Са клубом нисам имао никакав проблем. Да, било је још играча који су били склоњени из не знам ког разлога. Дејан најбоље зна.

И ти момци морали су да играју ове последње утакмице и то се видело на терену“, рекао је за „Глас Српске“ Александар Пешић, чије речи су одјекнуле јако у српским медијима.

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА