Најновије

Претеће поруке службеницима Владе Српске стигле из Приштине, циљ - изазивање панике

Претећа порука која је стигла на мејл адресе више службеника Владе Републике Српске представља део сценарија према Српској и пакет притисака који треба да изазове „панику“, изјавио је данас премијер Српске Радован Вишковић.

Вишковић је истакао да је оператер са којег је стигла порука немачки, а да је порука дошла из Приштине.

„Наше службе раде свој део посла, а они који су добили те поруке не обазиру се превише на то. Није то једини случај. Ово је нешто што је усмерено према Српској, а то је тај сценарио који се креира у Амбасади САД у Сарајеву где напросто имате оркестриране све те нападе. Мислим да је и та порука пакет тих напада у суштини“, рекао је Вишковић за РТРС.

Вишковић је позвао људе у Српској да верују својим институцијама јер једино оне могу да гарантују безбедност грађанима на овим просторима.
„Имамо заиста стручну, добру екипу у Министарству унутрашњих послова и ми ћемо и ово дешифровати. Сигурно је да ће наш МУП дешифровати све те људе. То смо радили и у претходном периоду. Могли сте медијски да пропратите данас како поједини опозиционари у Српској већ очекују неке ванредне изборе, суђење председнику Српске треба да буде убрзано и окончано и да се у том пакету на неку начин решавају питања која не могу да се реше на један легалан начин, а то је на изборима“, поручио је Вишковић.

Вишковић је оценио да је „ово можда мало измењени начин обојених револуција које се воде по читавом свету уназад свих ових година“.
На мејл адресе више службеника Владе Републике Српске стигла је јуче претећа порука написана на немачком језику, пренео је РТРС.
У поруци се службеницима прети убиством у року од 24 сата.

ДЊЕПАР ПРЕПУН ТЕЛА УКРАЈИНСКИХ ВОЈНИКА: У води у Херсону пронађена опасна бактерија

Извор: Спутникпортал.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА