Најновије

СПРЕМАЛО СЕ НЕШТО ЖЕСТОКО? Нађена већа количина наоружања приликом увиђаја код Невесиња

Непознато лице испалило је више хитаца у правцу полиције и мештана у селу Зови До, у општини Невесиње, и активирало две ручне бомбе, констатовано је увиђајем који су извршили дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Требињу и припадници требињске Полицијске управе, а приликом којег је нађена и већа количина наоружања.

„На лицу јеста је затечено беживотно тело непознатог лица с обзиром на то да нису нађена лична документа. У објекту су пронађени и ручни ракетни бацач `зоља`, две тромблонске мине, ручна бомба, полуаутоматска пушка, војничка пушка `М-48`, као и више комада муниције“,наведено је на сајту Окружног јавног тужилаштва у Требињу.

У саопштењу се додаје и да је увиђајем констатовано да је непознато лице испалило више хитаца у правцу полицијских службеника и мештана села Зови До, као и да је активирало две ручне бомбе.
Из Тужилаштва су додали да су приликом прегледа тела настрадалог лица уочене повреде које потичу од експлозивне направе коју је то лице активирало.

„Тело настрадалог пребачено је у просектуру Требиње, где ће сутра по наредби Тужилаштва бити извршена обдукција и узет ДНК узорак ради утврђивања идентитета настрадалог. Истакли су да је увиђајем констатовано и да је непознато лице дужи период боравило у наведеној кући, с обзиром на то да су на лицу места пронађени предмети који потичу из кривичних дела крађа на штету мештана села на подручју општине Берковићи у протеклом периоду. Дежурни тужилац је наложио службеницима Полицијске управе Требиње да изврше и друге оперативне провере у циљу утврђивања свих околности везано за наведени догађај“, напомиње се у саопштењу.

Увиђај је извршен након јучерашњег догађаја, када је за сада непознато лице активирало експлозивне направе и испалило више хитаца у правцу мештана и полицијских службеника, а које је синоћ око 23 часа лишено живота, саопштено је из Окружног јавног тужилаштва у Требињу, преноси РТРС.

НАЈНОВИЈЕ ОТКРИЋЕ - УКРАЈИНСКА АРМИЈА КОРИСТИ РОБОТЕ: На фронту ходају где човек не сме, дали им Британци (ВИДЕО)

Извор: Спутникпортал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА